Kontakta oss

Fyll i formuläret och klicka på skicka meddelande så återkopplar vi så fort som möjligt.

Vanliga frågor


Hur fungerar tjänsten online?


Efter det första mötet som kan ske över videosamtal eller hos kunden (i stockholmsområdet) där vi går igenom din situation och mål så är det dags för mig att börja jobba på ditt upplägg. Du kommer sedan få inloggningsuppgifter till hemsidan nutritiondata.se där du kommer finna din profil. Denna profil ses bara av dig och mig. Här kommer du kunna ta del av dina kostupplägg och träningsupplägg samt föra en kost- och träningsdagbok. Via detta kan jag återkoppla till dig och du har möjlighet att skicka direktmeddelanden via sidan till mig. Sedan sker en avstämning efter varje avklarad vecka där vi går igenom hur det går och gör eventuella nödvändiga förändringar. Avstämningen sker över telefon.


Vad händer om jag ogillar någon mat i kostschemat?


När ditt kostschema skapas så tas det hänsyn till dina preferenser. Skulle det vara så att något i kostschemat inte faller dig i smaken så finns det alltid möjlighet till förändring under tidens gång. Du som kund hos WillPWR fitness har alltid möjlighet att få både kostschema och träningsschema förändrat under tidens gång.


Måste man bo i Stockholm för att få hjälp av dig?


Du behöver inte bo i Stockholm för att ta del av min online baserade coachning. Det så kallade första mötet där det görs en funktionsanalys samt diskuteras målsättning mm. görs då via ett videosamtal. Något som även du i Stockholm kan välja.


Hur vet jag hur jag ska utföra övningar i träningsschemat?


Du tar del av ditt träningsschema via nutritiondata.se där du får en egen inloggning till din egna profil. Här ser du ditt schema där övningar visas tydligt för dig genom bildspel/video samt förklaras i text. Utöver detta så finns jag som coach alltid där för att förklara eller skicka ytterligare förklarande video till dig om så behövs.